Autor: 021.rs

Novi Sad
19.02.2017.
10:29 > 09:43
Departman za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine novosadskog Prirodno-matematičkog fakulteta i ove godine nastavlja manifestaciju Hemijski vikend i to u subotu, 25. februara od 10:30.
  • DH

    19.02.2017 11:47
    Izbor profesije
    Pravi izbor profesije je jako vazan. Zato zainteresovanima se mora napomenuti da se znanje, zalaganje, iskrenost i razmisljanje svojom glavom ne ceni ni u Srbiji, a jos manje na doticnom Departmanu za hemiju. Ciji si je najbitnija stavka pri zaposljavanju, a ako si niciji moze, ali samo ako si bezlican, obican, prosecan, voljan da provedes dan i ravnas ponasanje prema tim zmiljarnicima alias katedrama i grupama, pa i da zrtvujes zdrav razum i zdravlje ako treba. Bacite samo pogled na onu deponiju od katedre na petom spratu.
  • EH

    19.02.2017 10:35
    Tema
    Ako igde treba da se pomene i raspravlja o nanotehnologiji i upotrei zagađenja chemtrailom - to je ovde.
    Dolazim kad to bude tema, a do tada - samo dišite, dišite...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna